Bagage

Begin thuis alvast je hoofd leeg te maken en neem enkel mee wat je nodig hebt.

Neem zeker wél keukenhanddoeken en strandlakens mee.
Biologisch afbreekbare producten om te douchen/je haar te wassen hebben sterk de voorkeur.
Zit je graag tot laat buiten in de stijlvolle tuinmeubelen van Meubis, neem dan een dekentje mee.
Wil je barbecuen dan breng je best houtskool mee. Hout is er wel genoeg ter plaatse.

Wat hoef je zeker niet mee te nemen:
Bedlinnen. Onze partner Greensleep garandeert een goede en gezonde nachtrust.
Niet alleen de barbecue maar ook de nodige tools heeft Barbecook voorzien. Houtskool breng je wel zelf mee. Handdoeken, toiletpapier en afwasmiddel staan ook voor je klaar.

Honger & DORST

Je mag zelf eetwaren en dranken meenemen.
Er is een supermarkt op 4 km van het verblijf en een bakker of traiteur op wandel- of fietsafstand. Bij elke Tiny House hoort ook een barbecue van Barbecook (hout is aanwezig) en koken doe je met de pannen van Greenpan. Wil je graag soep, dan brengt Soepofoon die naar jou.
De koffie die is wél inbegrepen dankzij Koffie Kàn. Voor thee is er een waterkoker.

ONTBIJT

De gastvrouw biedt je graag een heerlijk ontbijt aan voor 9 euro pp. Zij brengt je dan vers zelfgemaakt brood, zelfgemaakt appelsap, confituur, choco, hagelslag, boter en kaas.
Je krijgt er ook een vers eitje van de kippen bij om in je Greenpan te koken of bakken naar eigen wens. Bestellen kan je ter plaatse. De koffie staat al klaar in je Tiny House dankzij Koffie Kàn.

VERVOER

Er zijn fietsen beschikbaar.

Genieten VAN DE KLEINE DINGEN

Je kan zweten in de saunabarrel van Modis en een frisse duik nemen in de natuurlijke vijver. Verslind een ontspannend boek uit onze bosbibliotheek of speel dat ene gezelschapsspel dat je als kind zo vaak deed. Fiets door de natuur en hoor de stilte of luister naar het gefluit van de vogels. Houd je siësta in een hangmat of één van de cocoons en laat je dag uitdoven bij het warme vuur van de barbecue. Allemaal inbegrepen bij je verblijf ;-)

Kinderen

Kinderen zijn meer dan welkom bij The Pop-Up Hotel! Kampen bouwen, verhalen vertellen, samen spelletjes spelen, tijd maken voor elkaar ... de locatie is perfect voor een stevige portie 'WE-time'. PS. Wel oppassen voor de vijver!! 

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein of in de Tiny Houses.

Tiny House

Alle details over de Tiny Houses vind je bij accommodaties.
Elektriciteit, waterkoker, frigo, oven, uitgeruste keuken, douche en toilet zijn aanwezig.
Er is geen was- of afwasmachine en geen microgolf.

ONTSNAP AAN DE Tijd

Geen horloges of andere tijdwijzers. Volg de zon, je lichaam en vooral je goesting.

Gsm en andere schermpjes

Stap uit de dagelijkse ratrace zonder smartphone, tablet, spelconsoles en televisie...
Je telefoon kun je bij aankomst inleveren en krijg je terug bij vertrek. De overige schermpjes laat je best gewoon thuis. Voor noodgevallen voorzien we wel een basic GSM.

BOSWANDELING

Op deze uitzonderlijke locatie ben je omringd door de wonderlijke natuur. Daarom sturen we je op verkenning met een echte natuurgids. Wil je als ouder(s) graag wat ME of WE-time zonder de kinderen dan neemt de gids je oogappels ook graag mee op kinderwandeling.

PRIVACY

Er staan 2 Tiny Houses op het terrein. Je bent er dus niet alleen maar we plaatsen de huisjes elk aan 1 kant van de zwemvijver zodat je toch voldoende privacy en rust hebt. 

Reservatie

Laat je gegevens achter bij nu boeken en wij contacteren jou met veel plezier. Bij betaling of aankomst vragen wij een borg van 200 euro. Deze wordt daarna teruggestort. We voorzien geen annulatieverzekering.

Toegankelijkheid 

De bestemming van je reis is Beukendreef 22, 8020 Oostkamp (klik op de link om een beeld van Google streetview te zien). Op de kruising van de Beukendreef en de Kastanjedreef stop je niet bij de grote poort maar je rijdt het kleine weggetje ernaast in. Daar zie je dan na enkele meters rechts van je The Pop-Up Hotel. Je kan 1 auto per Tiny House parkeren op ongeveer 50m van je huisje. Dichter rijden kan niet, ook niet bij aankomst of vertrek. So, travel light!

Omwille van het natuurlijke karakter van het terrein is het helaas minder toegankelijk voor andersvaliden of rolstoelgebruikers.

Aankomst

We verwelkomen je vanaf 16u met open armen en geven jou met plezier een uitgebreide rondleiding op het terrein. Als je wil dan nemen wij jouw smartphone en horloge in bewaring zodat je optimaal kunt genieten van elkaar en van de natuur. Heb je nog geen borg overgeschreven, dan regelen we dat ter plaatse.

Vertrek

Je verlaat je Tiny House (met spijt in het hart!) om 11u. We vragen je om de accommodatie 'bezemschoon' achter laten en de lakens van de bedden te trekken. De borg wordt een paar weken na je verblijf terug gestort.

Aanwezigheid verantwoordelijken

Bij aankomst en vertrek is altijd één van de verantwoordelijken aanwezig. Tijdens je verblijf zal er niet altijd iemand aanwezig zijn maar we zijn steeds bereikbaar en nooit ver weg. Elke dag zal er minstens 1x iemand komen die je helpt bij eventuele vragen.